Velebike Marathon

Pet dana Velebita na dva kotača

24. – 28.8.2022.

Dok još traju nesnosne vrućine i gužve na moru, Velebike Marathon pruža nezaboravno iskustvo na svježem planinskom zraku o kojem se još dugo priča uz pregršt neponovljivih fotografija. Čak pet dana i 250 km na mtb i gravel biciklima duž cijelog Velebita počev od Krasna i Zavižana na Sjevernom Velebitu do pod vrha Crnopac na Južnom Velebitu. Tura je osmišljena za ovisnike o adrenalinu i zaljubljenike u netaknutu prirodu veličanstvenog Velebita. Zajamčeno vrhunsko MTB bicikliranje!

Kotizacija iznosi 3.100,00 kn i pokriva prijevoz osoba i bicikala iz Zagreba i natrag, kombi pratnju koja prevozi višak stvari sudionika , 4 noćenja u više krevetnim spavaonicama u čvrstim objektima na Velebitu, ulaznicu u NP Sjeverni Velebit i posjet Kući Velebita, sudioničku majicu, troškove organizacije i vođenja ture. Prehrana sa 3 obroka dnevno (neki su obroci terenski) počevši s večerom 24.08. i ručkom 28.08.2022.

Plaćanje kotizacije: IBAN HR1923600001102622017 otvoren kod Zagrebačke banke d.d. Zagreb

Svaki sudionik sudjeluje na vlastitu odgovornost te je preporučeno individualno osiguranje od nezgode. Trasa se najvećim dijelom vozi dobrim makadamskim i šumskim putevima te vrlo malim dijelom asfaltom bez velikog prometa. Podesna je za svakog prosječnog rekreativnog vozača, a u slučaju nemogućnosti vožnje naši kombiji su cijelim putem u pratnji.

Obavezan MTB  ili gravel bicikl, 2 rezervne zračnice, kaciga, priručni alat za popravak manjih kvarova, osobna oprema za vožnju bicikla, osobna i zdravstvena iskaznica.

Prijave su važeće nakon uplaćene kotizacije. Broj sudionika je ograničen na 20 zbog smještajnih kapaciteta na Velebitu.

Prijave i informacije: zeljkoklepic@gmail.com / mobitel +385 91 34 70 640 .