Završen Festival biciklizma Srce Velebita 26.-28.5.2023.

Nakon tri dana veselja, druženja i prekrasne prirode, uspješno smo završili još jednu nevjerojatnu biciklijadu na Festivalu biciklizma Srce Velebita. Ovogodišnja biciklijada,12. u nizu, okupila je čak 206 sudionika željnih avanture na dva kotača.

Tijekom trodnevnog događaja, sudionici su imali priliku uživati u idealnim vremenskim uvjetima za vožnju bicikla i istraživati brojne atrakcije koje Velebit nudi. Osim uzbudljivih biciklističkih ruta, posebno su se istaknule dvije premijere – CestoLIKA cestovna vožnja kroz impresivni lički krajolik i istraživanje čarobnih Cerovačkih špilja. Sveto brdo, koje nosi mitski status, ostavilo je snažan dojam na sve odvažne sudionike te trase.

Noćni Šišmiši, špiljom obogaćeni Zir i malo proširene obiteljske staze pružile su dodatne mogućnosti za istraživanje fascinantnih lokaliteta Velebita. Svaki trenutak proveden na ovim stazama bio je ispunjen čarolijom prirode i oduševljenjem sudionika.

Vrhunac biciklijade bio je epski EPIC, zahtjevna ruta koja je izazvala uzbuđenje i adrenalin i kod najiskusnijih biciklista. Nakon napornog dana na biciklu, svi su se okupili na večernjem druženju uz koncert popularnog benda PSIHOMODO POP, koji je dodatno podigao atmosferu i donio dobre vibracije Srcu Velebita.

Zahvaljujemo svima koji su nam se pridružili na ovom izdanju Festivala biciklizma. Nadamo se da ste uživali u vožnjama i istraživanju prirodnih ljepota Velebita. Bacite pogled u našu fotogaleriju, osjetite djelić atmosfere događaja, gdje možete pronaći fotografije koje su zabilježile nezaboravne trenutke i osjetite djelić atmosfere trodnevnog Festivala.

Još jednom, hvala Vam svima na dolasku i podršci. Vidimo se na sljedećem Srcu Velebita, gdje ćemo zajedno stvarati nove uspomene i istraživati ljepote koje nam priroda velebitskog krajolika pruža.

Vengo coj!

https://www.flickr.com/photos/srcevelebita/collections/72157721794592716/

PUUUO FOTGRAFIJA!