Završen Festival biciklizma Srce Velebita 2024: Tri dana avanture i prirodnih ljepota

Još jedan, 13. po redu Festival biciklizma Srce Velebita je završen! Ove godine, od 24. do 26. svibnja, okupili smo bicikliste iz BiH, Slovenije, Austrije, Njemačke i Hrvatske, koji su uživali u tri dana veselja, druženja i nevjerojatne prirode Velebita.

Tijekom trodnevnog događaja, sudionici su uživali u gotovo idealnim vremenskim uvjetima za vožnju bicikla, istražujući brojne atrakcije koje Velebit nudi. Kiša u samom smiraju Festivala bila je savršeni završetak trase za najizdržljivije. Osim uzbudljivih biciklističkih ruta, ove godine imali smo dvije spektakularne premijere – BRM 200 CestoLIKA brevet kroz impresivni lički krajolik i uspon na najviši vrh Velebita, moćni Vaganski vrh, kao kombinaciju bike&hike za najspremnije.

Noćni šišmiši, Cerovačke špilje i proširene obiteljske staze preko Farme malina pružile su dodatne mogućnosti za istraživanje fascinantnih lokaliteta Velebita. Degustacija domaćih specijaliteta na OPG Raspjevana koza i guštanje kod Crne ovce u Vraniku učinile su svaki trenutak posebnim. Svaka pedalj ovih staza bio je ispunjen čarolijom prirode i oduševljenjem sudionika.

Popodnevno druženje uz pub kviz Dummy Berries te večernji koncert NIPPLESA dodatno su začinili događaj, pružajući savršeni završetak dana. Uz smijeh, glazbu i dobro društvo, festival je bio pravi raj za sve ljubitelje biciklizma i prirode.

Zahvaljujemo svima koji su nam se pridružili na ovom izdanju Festivala biciklizma. Nadamo se da ste uživali u vožnjama i istraživanju prirodnih ljepota Velebita. Pogledajte našu fotogaleriju i osjetite djelić atmosfere događaja kroz fotografije koje bilježe nezaboravne trenutke ovog trodnevnog festivala.

Još jednom, hvala vam svima na dolasku i podršci. Vidimo se na sljedećem Srcu Velebita, gdje ćemo zajedno stvarati nove uspomene i istraživati ljepote koje nam priroda velebitskog krajolika pruža!